Υποτροφία αποφοίτου του Πολυτεχνείου Κρήτης Μύρωνα Μαλλιαράκη (2016)

Υποτροφίες

O Μύρων Μαλλιαράκης βραβεύθηκε στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης (4/11/2016) και παρέλαβε μια προσφορά ολιγόμηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης στην εταιρεία PWC.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο Μύρων Μαλλιαράκης ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στην εταιρεία PWC και περιεγραψε την εμπειρία του ως εξής: 

"Η πρακτική μου άσκηση στην εταιρία PWC αποτέλεσε μια χρήσιμη εμπειρία όσον αφορά την κατανόηση της δομής αλλά και του τρόπου λειτουργιάς εταιριών αυτού του βεληνεκούς σε μια μέχρι πρότινος άγνωστη αγορά για εμένα, θεωρώ  ότι μπορεί να αποτελέσει μια πολύτιμη εμπειρία για την μετέπειτα εξέλιξη ενός Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης στον χώρο του Logistics & Management."

Απο την πλευρα της, η εταιρεία μεσω της κας Αλεξίας Γαλενιανού πρόσθεσε σχετικά: 

"Στην PwC Ελλάδας στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία και η επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Πρωτοβουλίες που δίνουν επαγγελματικές ευκαιρίες στους νέους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας, βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές μας. Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης μας δίνει την ευκαιρία να βρισκόμαστε δίπλα στους νέους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν απαραίτητες δεξιότητες σε ένα περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης. Η εμπειρία αυτή δίνει και σε εμάς ώθηση, ώστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως εργοδότης αφουγκραζόμενοι τις νέες ιδέες και ανάγκες των νέων που διακρίνονται για το πάθος και την ενέργεια που επενδύουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη."