Υποτροφία αποφοίτου του Πολυτεχνείου Κρήτης Μαρία Μοράκη (2018)

Υποτροφίες

Η Μαρία Μοράκη βραβεύθηκε στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης (19/10/2018) και παρέλαβε ένα tablet από τον Γιάννο Λοβέρδο και μια προσφορά ολιγόμηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ από τον Δημήτρη Βερναδάκη.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η Μαρία Μοράκη έχοντας ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ περιέγραψε την εμπειρία της ως εξής: 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Θεοδουλίδου που μέσω του βραβείου “Λοβέρδος” που καθιέρωσε για τις διπλωματικές των Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης,μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το ξεκίνημά στην αγορά εργασίας  και να  χρησιμοποιήσω στην πράξη, τις γνώσεις που αποκόμισα από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω την εταιρεία Καυκάς, που μου προσέφερε την 3μηνη σύμβαση εργασίας επιτρέποντας μου με αυτόν τον τρόπο, να ανοίξω τα φτερά μου και να εξελιχθώ μέσα στο ανθρωποκεντρικό και δυναμικό περιβάλλον της. Η σχέση μου με την εταιρία δεν τελείωσε όμως μετά το 3μηνο, αφού η σύμβαση μου ανανεώθηκε και είμαι στη θέση να συνεχίζω να μαθαίνω και να αναπτύσσομαι εργασιακά και προσωπικά μαζί με συναδελφους που εκτιμώ και θαυμάζω.»